در این جلسات مهندس زند به بررسی خصوصیات نخبگان و تعریف خلاقیت و نوآوری پرداختند و به رابطه میان این دو مفهوم اشاره کردند. ایشان تأکید کردند که استفاده از هوشمصنوعی میتواند به افزایش خلاقیت در امور مختلف کمک کند.
در ادامه، مهندس زند به معرفی چتجیپیتیها پرداختند و توضیح دادند که این ابزار هوشمند چگونه میتواند در امور مختلف به کاربران کمک کند. ایشان بیان کردند که چتجیپیتی به دلیل تعاملی و گفتوگومحور بودن، به این نام خوانده میشود.
در بخش دیگری از جلسات، ابزارهای مختلفی مانند DeepArt.io، midjourney، Microsoft Bing Image Creator ،Gmini و… معرفی شد، همچنین ابزارهای متنوع صوتی و تصویری به صورت عملی و کارگاهی مورد آزمایش قرار گرفته و از دانش آموزان خواسته شد با استفاده از ابزارهای موجود به خلق تصاویر و ایدههای خلاقانه خود بپردازند.
دانشآموزان در مورد رزومه ۵ سال آینده خود و جایگاهی که در آن قرار دارند ایدهپردازی کرده و به صورت کنفرانس ایدههای خود را ارائه دادند.
در انتهای جلسه سوم، از دانشآموزان برتری که مشارکت و فعالیت بیشتری داشتند با اهدا هدایایی تقدیر به عمل آمد.
در این کارگاه، دانشآموزان با مفاهیم و ابزارهای هوش مصنوعی که در تولید محتوای دیجیتال و دینی مورد استفاده قرار میگیرند، آشنا شدند. هدف این برنامه، توانمندسازی نوجوانان در استفاده از فناوریهای نوین برای تولید محتوای مؤثر و مرتبط با مباحث دینی است.